Over VisAdvies

Missie
VisAdvies staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij de beantwoording van vraagstukken op het gebied van vis en de omgeving van de vis. VisAdvies doet dit vanuit een onafhankelijke opstelling, op basis van bewezen vakinhoudelijke deskundigheid en ervaring, met een scherp oog voor de maatschappelijke context en de kwaliteit van de leefomgeving voor nu en in de toekomst. 

VisAdvies beschikt over een schat aan kennis, die is opgedaan door uiteenlopende projecten op gebied van visstand en vismigratie. Waarbij ook de kwaliteit van binnenwateren onderdeel is van de onderzoeken. VisAdvies maakt gebruik van diverse nieuwe, hoogwaardige technieken om de beste resultaten te behalen. Zo zijn wij uniek om de klant de mogelijkheid te geven om online inzicht te geven in de actuele resultaten. 

Historie
VisAdvies komt als zelfstandig onderzoeks- en adviesbureau voort uit de Organisatie ter Verbetering van de Binnenvisserij (OVB). De OVB vormt samen met fusiepartner NVVS per 1 januari 2006 de nieuwe organisatie ’Sportvisserij Nederland’, die zich met name inzet voor de belangenbehartiging van de sportvisserij in Nederland. VisAdvies zet sinds 2005 in private context de onafhankelijke onderzoeksactiviteiten van de OVB voort.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.